Näin haluamme palvella Sinua

Mitä tarjoamme?

Teemme Mystery Shopping -tutkimuksia ympäri Suomen, jotta voit kehittää liiketoimintaasi niin fyysisessä liiketilassa kuin verkkokaupassakin! 

Selaamalla tämän sivun tiedät, kuinka me voimme auttaa sinua ja mitä se maksaa. Olemme yleensä Suomen edullisin toimija nerokkaan kustannusrakenteen vuoksi.

Mikä ihmeen Mystery Shopping?

Mystery shopping on suosittu ja tehokas tutkimusmenetelmä, johon me olemme erikoistuneet. Mikäli et vielä tiedä, mitä Mystery shopping tarkoittaa, niin kerromme sen sinulle, kun klikkaat TÄSTÄ!

 

Mihin Mystery Shopping soveltuu?

Olet onnellisessa asemassa, koska voimme auttaa sinua kehittymään! Toteutamme Mystery Shopping -tutkimuksia perinteisten kivijalkaliikkeiden lisäksi myös esimerkiksi asiakaspalvelupuhelimeen ja verkkokauppoihin.

Mystery shopping | Mystery Shopping

 

Mystery shopping | Mystery Shopping

Esimerkiksi näissä paikoissa rakastetaan Mystery Shoppingia:

Miten tutkimusprosessi meillä etenee?

Muistathan, että alla oleva prosessikaavio on vain yleismaailmallinen. Koska olet uniikki, sovellamme tätä ja muokkaamme juuri tarpeidenne mukaisen tutkimusprosessin!

Mystery shopping | Mystery Shopping

Eikös olekin helppoa sinulle? Sovitaan aluksi yhdessä tutkimuksen askelmerkit, jonka jälkeen vain odotat tuloksia ja tiedät, mitkä yksityiskohdat kaipaavat kehitystä! Voit siis kehittää toimintaa faktojen pohjalta – eikös olekin ihanaa?

 

Mikäli jokin vaihe jäi epäselväksi, niin kysy rohkeasti! 

 

Mitä tämä kehitys maksaa? Tässä esimerkkihinnastomme. (alv0%)

Kiinnititkö huomiota muita edullisempaan hinnoitteluun? Ei ihme, koska sitä se onkin – Se on mahdollista modernin kustannusrakenteemme ansioista!

mystery shopping hinta

mystery shopping hinta

Millaisia kokemuksia mysteeriasioinnista on?

“Tämän kautta saadaan hyvää nuotitusta siitä, miten asiakkaan kohtaamista ja itse myyntitapahtumaa voidaan viedä jatkossa eteenpäin”

“Hyöty tulee siitä, että raporttien kautta saadaan tietoa, missä olemme epäonnistuneet ja millaiset onnistumiset tekevät asiakkaisiin vaikutuksen”

 “Mysteeriasiakkaiden käyttö on itse asiassa erittäin tehokas ja nopea tapa selvittää sekä asiakaspalvelun taso että laatu ja henkilökunnan ammattitaidon taso”

“Palvelu sopii myös kaltaiselleni yksinyrittäjälle, koska omaan toimintaan helposti sokeutuu. Ulkopuolisen silmin asiat voi nähdä paremmin, niin sanotusti laatikon ulkopuolelta. En myöskään tiedä, kuka asiakkaistani on tämä tutkija, joten saan aitoa palautetta toiminnastani. “

“Tulokset ovat hirveän hyvät. Tätä on tehty parin vuoden ajan ja tulokset ovat parantuneet sekä perusasioinneissa että vastuullisuusasioinneissa. Tutkintatapa on siis tuonut konkreettista kehitystä.”

Mystery shopping | Mystery Shopping

Menikö fyysinen ja etätutkimus sekaisin? Löysitkö kirjoitusvirheen? Oletko valmis kehittymään? 

Mikä on mysteeriasiakas-tutkimus? Rakkaalla mystery shopping -tutkimusmenetelmällä on monta nimeä, kuten esimerkiksi; Mysteeriasiakas-, Mysteeriostaja-, Haamuasiakas-, Haamuostaja-, Testiostaja-, Testiasiakas-, Valeostaja- sekä Valeasiakastutkimus. Nämä kaikki tarkoittavat samaa tutkimuspalvelua, johon me olemme erikoistuneet ainoana Suomessa. Mysteeriasiakas on henkilö, jonka tehtävä on tekeytyä aidoksi asiakkaaksi ja täyttää sähköinen vierailuraportti, jotka me kokoamme yhteen ja analysoimme aineiston kehittääksemme asiakasyrityksemme toimintaa! Ota yhteyttä tai hae mysteeriasiakkaaksemme!